Automatische beantwoording instellen

Ga naar: navigatie, zoeken

Om een Automatisch antwoorden bericht aan te maken, logt u in op het configuratiescherm/control paneel op http://www.uwdomein.nl:2222 (waarbij uwdomein.nl wordt vervangen door uw eigen domein)

Nadat u bent ingelogd, komt u in de domeinselector. (indien u 1 domein heeft wordt de selector overgeslagen).

Nadat u het domein heeft gekozen waar u een e-mailadres voor wilt aanmaken komt u in het hoofdscherm terecht

Gaat u hier naar Autobeantwoorders

Als volgt kunt u hier een Nieuwe autobeantwoorder aanmaken

Vervolgens vult u het gewenste bericht in, en selecteert u bovenin het betreffende e-mail adres

Wanneer het bericht klaar is maakt u hem aan en verschijnt deze in de lijst