Backup maken (Backupcentrum)

Ga naar: navigatie, zoeken

Om een backup te maken, logt u in op het controlpanel op http://www.uwdomein.nl:2222 (waarbij uwdomein.nl wordt vervangen door uw eigen domein)

Nadat u bent ingelogd, komt u in de domeinselector. (indien u 1 domein heeft wordt de selector overgeslagen).

Onder uw account klikt u op Backupcentrum.

Vervolgens kunt u daar selecteren waarvan u wilt dat er een backup van gemaakt wordt. En dan klikt u op Maak backup.

U krijgt een melding te zien dat de taak aan de wachtrij toegevoegd is en u een bericht krijgt wanneer deze voltooid is.

Als wij teruggaan naar het hoofdmenu dan zien wij rechtsboven dat er een melding is. Klik op Berichtensysteem.

Hier ziet u dat de Backup voltooid is.

Zie Backup terugzetten (Backupcentrum) hoe u een backup terug kunt zetten