Backup terugzetten (Backupcentrum)

Ga naar: navigatie, zoeken

Om een backup te maken, logt u in op het controlpanel op http://www.uwdomein.nl:2222 (waarbij uwdomein.nl wordt vervangen door uw eigen domein)

Nadat u bent ingelogd, komt u in de domeinselector. (indien u 1 domein heeft wordt de selector overgeslagen).

Onder uw account klikt u op Backupcentrum.

Vervolgens kunt u helemaal onderin de lijst met gemaakte backup's inzien, en daar onder kunt u ook selecteren welke backup u terug zou willen zetten.

Selecteer eerst welke backup u wilt terugzetten, en als volgt klikt u op Selecteer herstelopties

Hier kunt u selecteren welke elementen u graag herstelt zou willen hebben. Kies welke u graag zou willen herstellen en klik dan vervolgens op Zet huidige onderdeel terug

En vervolgens ziet u dat het gelukt is.