DigiState Support Pagina

Uit DigiState support Pagina\\\\\\\'s
Ga naar: navigatie, zoeken

Welkom op de DigiState Support Pagina. Op deze pagina vindt u diverse handleidingen voor onze diensten. Mocht u hier het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden, stuur dan een e-mail naar support@digistate.nl

Hosting

Overig

FTP

Database

Veiliginternetten

Verhuizen FTP-Account aanmaken Een database aanmaken en inzien Hoe houd ik mijn Wordpress website up-to-date?
Uw logbestanden beheren FTP verbinding maken Backup maken (Backupcentrum) Gratis Let's Encrypt SSL verkrijgen
Hoe pas ik mijn host file aan? FTP-wachtwoord aanpassen Backup terugzetten (Backupcentrum) Spamfilter bijwerken
Applicaties installeren (Installatron)
Een Map op uw website beveiligen
Een Geplande taak (crontab) instellen

Domein

Een (sub-)domein herschrijven naar het actieve domein
Site doorsturing aanmaken
Subdomein aanmaken

E-mail

Aanmaken en instellen

Instellen op de Computer

Smartphone

Overig

Een e-mailadres aanmaken E-mail in Outlook 2010/2013/2016 instellen Een mailaccount instellen op een iPhone Automatische beantwoording instellen
Een e-mailredirect (Doorsturing) aanmaken E-mail in Apple Mail instellen E-mail op Android Smartphone instellen Mailbox instellingen wijzigen
Een Catch-all e-mail toevoegen Uw account aan Gmail koppelen
Het spamfilter instellen Vakantieberichten

Hulp op afstand

Op verzoek van een DigiState medewerker kunt u hier onze hulptool downloaden.