E-mail in Apple Mail instellen

Ga naar: navigatie, zoeken

Situatie A

U gaat voor het eerst aan de slag met Apple Mail

Ga naar programma's en open Mail

Situatie B

U heeft Apple Mail al eerder gebruikt

Open Mail, klik vervolgens links boven op Mail en Account toevoegen

Vervolgens kiest u voor de optie Andere Mail-account...

Hier geeft u uw naam op die anderen te zien krijgen, uw email en wachtwoord.

Waarschijnlijk zal hij uw gegevens niet gelijk vinden. Vul dan de ontbrekende gedeeltes zelf in.

Inkomende e-mail: mail.[uwdomein].nl
Uitgaande e-mail: smtp.[uwdomein].nl

Het kan zijn dat hij aangeeft dat er geen certificaat gevonden is, deze melding mag u negeren en op ga door klikken.

Als hij niet gelijk doorgaat, gewoon nog een keer op ga door klikken

Selecteer vervolgens of u mail en notities wilt

En u heeft uw email account toegevoegd