E-mail in Outlook 2010/2013/2016 instellen

Ga naar: navigatie, zoeken

Nog geen account

3. Vult u hier uw gegevens in, en klik op Volgende om de instellingen op te halen. Als u echter wenst deze gelijk handmatig in te voeren kiest u voor de optie Handmatige instelling of extra servertypen

4. De instellingen worden opgehaald, mogelijk kan er een melding in beeld komen dat er geen versleuteld account gevonden kan worden, in dat geval gaat u gewoon verder.

Als alles geslaagd is; gefeliciteerd u bent al klaar!

Vervolgens vinken we Accountinstellingen wijzigen aan.

Mochten er geen instellingen gevonden worden of u wenst nog bepaalde gegevens handmatig aan te passen dan kan dat ook daar.

• Hier kunt u de weergave naam van het account wijzigen in uw postvak, dit ziet alleen u.
  • Vink hier Voor de server voor uitgaande mail is verificatie vereist aan. Kies vervolgens voor de optie Dezelfde instellingen gebruiken als voor mijn inkomende e-mail.
  • Hier kunt u poorten wijzigen e.d.

6. Er word nog een test uitgevoerd, als deze geslaagd is kunt u op Voltooien klikken en bent u klaar.

U heeft al een account

U heeft Outlook al in gebruik

1. Ga linksboven naar Bestand Olna.PNG 2. Vervolgens kiest u Account toevoegen Olnb.PNG 3. Vult u hier uw gegevens in, en klik op Volgende om de instellingen op te halen. Als u echter wenst deze gelijk handmatig in te voeren kiest u voor de optie Handmatige instelling of extra servertypen Olnc.PNG 4. De instellingen worden opgehaald, mogelijk kan er een melding in beeld komen dat er geen versleuteld account gevonden kan worden, in dat geval gaat u gewoon verder.

Als alles geslaagd is; gefeliciteerd u bent al klaar!

Vervolgens vinken we Accountinstellingen wijzigen aan.

Mochten er geen instellingen gevonden worden of u wenst nog bepaalde gegevens handmatig aan te passen dan kan dat ook daar.

5. Indien er gegevens zijn die gewijzigd moeten worden kan dat hier, wij klikken op meer instellingen.

• Hier kunt u de weergave naam van het account wijzigen in uw postvak, dit ziet alleen u.
  • Vink hier Voor de server voor uitgaande mail is verificatie vereist aan. Kies vervolgens voor de optie Dezelfde instellingen gebruiken als voor mijn inkomende e-mail.
  • Hier kunt u poorten wijzigen e.d.

6. Er word nog een test uitgevoerd, als deze geslaagd is kunt u op Voltooien klikken en bent u klaar.