Een Catch-all e-mail toevoegen

Ga naar: navigatie, zoeken

Om een Catch-all e-mail aan te maken, logt u in op het configuratiescherm/control paneel op http://www.uwdomein.nl:2222 (waarbij uwdomein.nl wordt vervangen door uw eigen domein)

Nadat u bent ingelogd, komt u in de domeinselector. (indien u 1 domein heeft wordt de selector overgeslagen).

Nadat u het domein heeft gekozen waar u een e-mailadres voor wilt aanmaken komt u in het hoofdscherm terecht

Kies vervolgens Catch-all e-mails

Hier kunt u instellen wat er moet gebeuren met de e-mails. Dit spreekt in principe voor zich

Als u wilt dat alle e-mails doorgestuurd worden dan kunt u onderin kiezen welk account deze moet ontvangen