Een Geplande taak (crontab) instellen

Ga naar: navigatie, zoeken

Om een Cronjob aan te maken, logt u in op het controlpanel op http://www.uwdomein.nl:2222 (waarbij uwdomein.nl wordt vervangen door uw eigen domein)

Nadat u bent ingelogd, komt u in de domeinselector. (indien u 1 domein heeft wordt de selector overgeslagen).

Vervolgens ziet u onder aan de pagina de kop Geavanceerd staan, hier ziet u Cronjobs.

Dan komt u op een pagina waar u een taak kunt aanmaken.

Dit spreekt voornamelijk voor zichzelf,

Als u een nieuwe taak aanmaakt komt deze onderaan te staan. U kunt zorgen dat u geen melding van het uitvoeren van deze taak krijgt door bij het aanmaken op geen mail te klikken.