Een database aanmaken en inzien

Ga naar: navigatie, zoeken

Om een FTP-Account aan te maken, logt u in op het controlpanel op http://www.uwdomein.nl:2222 (waarbij uwdomein.nl wordt vervangen door uw eigen domein)

Nadat u bent ingelogd, komt u in de domeinselector. (indien u 1 domein heeft wordt de selector overgeslagen).

Vervolgens ziet u onder kolom Uw Account de regel MySQL beheer staan, hier gaat u heen

Hier komt u bij de lijst waar uw aangemaakte database's komen. Klik linksboven op Nieuwe database

Hier vult u uw gegevens in, klik vervolgens op maak

En als alles juist ingevuld is krijgt u een schermpje te zien dat het gelukt is.

Vervolgens zou de database in de lijst moeten staan.

Hier zou u vervolgens uw backup kunnen uploaden. Raadpleeg Verhuizen hiervoor