Een e-mailadres aanmaken

Ga naar: navigatie, zoeken

Om een e-mailadres aan te maken, logt u in op het controlpanel op http://www.uwdomein.nl:2222 (waarbij uwdomein.nl wordt vervangen door uw eigen domein)

Nadat u bent ingelogd, komt u in de domeinselector. (indien u 1 domein heeft wordt de selector overgeslagen).

Nadat u het domein heeft gekozen waar u een e-mailadres voor wilt aanmaken komt u in het hoofdscherm terecht

Om een e-mailadres aan te maken, kiest u voor POP3 / IMAP e-mailaccounts onder "E-Mailbeheer"

U kunt hier kiezen voor de optie "Nieuw e-mailaccount" bovenin het scherm

Mailadressen aanmaken.PNG

U dient vervolgens de velden in te vullen:

Gebruikersnaam: Geef hier het deel in van het mailadres dat u wilt aanmaken voor de @

Voer wachtwoord in Kies hier een wachtwoord voor de nieuwe mailbox en geef het nogmaals in ter bevestiging.

U kunt ook kiezen voor "willekeurig" om een wachtwoord door het systeem te laten bepalen

E-Mailquota Geef hier de maximale grootte in van de mailbox die u wilt aanmaken. 0 is geen quota

Limiet op versturen e-mails U kunt hier een daglimiet instellen voor de verzending.

Wanneer u klaar bent, kies voor Maak U krijgt de gegevens te zien, de mailbox is nu aangemaakt.