Een e-mailredirect (Doorsturing) aanmaken

Ga naar: navigatie, zoeken

Om een e-mailredirect aan te maken, logt u in op het configuratiescherm op http://www.uwdomein.nl:2222 (waarbij uwdomein.nl wordt vervangen door uw eigen domein)

Nadat u bent ingelogd, komt u in de domeinselector. (indien u 1 domein heeft wordt de selector overgeslagen).

Nadat u het domein heeft gekozen waar u een e-mailadres voor wilt aanmaken komt u in het hoofdscherm terecht

Vervolgens ziet u onder het kopje Email Beheer Doorsturingen Ga daar naar toe

Hier ziet u een lijstje waar alle doorsturingen komen te staan Erboven staat een kopje Nieuw doorstuur e-mailadres, daar mag u op klikken.

Vervolgens mag u als eerste het e-mailadres invullen waar de e-mails op binnenkomen. Daaronder het e-mailadres waar het naar doorgestuurd moet worden.

Meerdere e-mailadressen zijn ook mogelijk, onderscheid deze door middel van een komma

Vervolgens kunt u hem aanmaken

Vervolgens ziet u hem in het lijstje terecht komen