Een mailaccount instellen op een iPhone

Ga naar: navigatie, zoeken

Bliep

• Ga linksonder naar Mail of als er al meerdere mail accounts op uw Iphone/Ipad/Ipod staan gaat u naar: instellingen>Mail,Contacten,Agenda>Nieuwe account
  • Vervolgens kiest u Anders
  • Vult u hier uw gegevens in, en klik op Volgende, waarschijnlijk moet u daarna nogmaals de gegevens invullen met de rest.

De gegevens die u nodig heeft:

• Hostnaam (zowel inkomend als uitgaand) = mail.uwdomein.nl (uwdomein.nl vervangen door uw eigen domeinnaam)
  • Gebruikersnaam = Uw e-mailadres
  • Wachtwoord = Uw wachtwoord.
  • Eis1hoofdmenusmall.PNG
  • Eis2anderssmall.PNG
  • Eis4gegevenssmall.PNG
  • De instellingen worden opgehaald, mogelijk kan er een melding in beeld komen dat er geen versleuteld account gevonden kan worden, in dat geval gaat u gewoon verder.
  • Kiest u wat u wilt inladen.
  • U bent klaar
  • Eis5gadoorsmall.PNG
  • Eis6bewaarsmall.PNG
  • Eis7inboxsmall.PNG