FTP-Account aanmaken

Ga naar: navigatie, zoeken

Om een FTP-Account aan te maken, logt u in op het controlpanel op http://www.uwdomein.nl:2222 (waarbij uwdomein.nl wordt vervangen door uw eigen domein)

Nadat u bent ingelogd, komt u in de domeinselector. (indien u 1 domein heeft wordt de selector overgeslagen).

Vervolgens ziet u onder kolom Uw Account de regel FTP beheer staan, hier gaat u heen

Dan komt u bij de lijst van accounts terecht, hier bovenin kunt u een nieuw account aanmaken Maak FTP account

Hier mag u alles naar wens invullen

• ...

.

Vervolgens klikt u op maak en als alles juist ingevuld is moet het account aangemaakt zijn