FTP-wachtwoord aanpassen

Ga naar: navigatie, zoeken

Om uw FTP-Account wachtwoord te wijzigen, logt u in op het controlpanel op http://www.uwdomein.nl:2222 (waarbij uwdomein.nl wordt vervangen door uw eigen domein)

Nadat u bent ingelogd, komt u in de domeinselector. (indien u 1 domein heeft wordt de selector overgeslagen).

Vervolgens ziet u onder kolom Uw Account de regel FTP beheer staan, hier gaat u heen.

Dan komt u bij de lijst van accounts terecht, hier klikt u op wijzig bij het desbetreffende account.

Hier kunt u uw nieuwe wachtwoord invoeren.

Eventueel kunt u hier ook andere zaken wijzigen.

Nadat u alles ingevuld heeft klikt u op aanpassen en uw gegevens zijn gewijzigd.