Het spamfilter instellen

Ga naar: navigatie, zoeken

Op deze pagina staat beschreven hoe u het spamfilter kunt instellen. Naast Spamasassin levert DigiState ook de geavanceerdere oplossing van SpamExperts. Deze geavanceerde filter technologie vangt 99,8% van alle SPAM op en heeft bijna geen false positives. Voor meer informatie hierover, mail naar support@digistate.nl

Om het spamfilter in te stellen, logt u in op het controlpanel op http://www.uwdomein.nl:2222 (waarbij uwdomein.nl wordt vervangen door uw eigen domein)

Nadat u bent ingelogd, komt u in de domeinselector. (indien u 1 domein heeft wordt de selector overgeslagen).

Nadat u het domein heeft gekozen waar u het spamfilter voor wilt instellen komt u in het hoofdscherm terecht

Kies voor Spamasassin instellingen onder e-mailbeheer.

Hier kunt u de volgende instellingen maken:

Waar moet spam heen gaan? Stel hier in waar de gedetecteerde spam moet worden afgeleverd

Welke score wilt u gebruiken? Geef hier aan bij welke spam score de e-mail ook daadwerkelijk als SPAM moet worden beschouwd

Wilt u hoog scorende Spam wissen? Als u wilt dat hele hoge spam direct wordt gewist en nergens moet worden afgeleverd kunt u dat hier instellen

Wilt u het onderwerp wijzigen van Spam? Hier kunt u aangeven dat de spam e-mail een ander onderwerp moet krijgen zodat uw e-mailclient dit makkelijk kan onderscheiden

Hoe moet Spam worden afgeleverd? Geef hier aan of u wilt dat spam als bijlage bij de e-mail moet komen of dat u de spam als e-mail doorgestuurd wilt hebben

Onderin kunt u nog E-mailadressen op de whitelist en op de blacklist plaatsen. Alle e-mailadressen op de whitelist zullen altijd door het Spamfilter komen, op deze mailadressen wordt geen controle toegepast. E-mailadressen op de blacklist zullen altijd standaard worden geblokkeerd.

Wanneer u klaar bent, kiest u onderaan voor Opslaan