Mailbox instellingen wijzigen

Ga naar: navigatie, zoeken

Outlook client

1. Ga linksboven naar Bestand

2. Vervolgens kiest u Opties

3. Hier kunt u zo een beetje alles naar wens instellen, bijvoorbeeld uw initialen veranderen of uw handtekening onder het kopje E-mail

SMTP Verificatie

Roundcube

Als u uw e-mail in de internet browser wilt inzien en/of de persoonlijke instellingen wilt wijzigen kunt u naar www.uwdomein.nl/roundcube gaan.

Hier logt u in met uiteraard uw e-mail adres en bijbehorende wachtwoord

Vervolgens klikt u rechtsboven op Instellingen

Hier kunt u uw persoonlijke voorkeuren wijzigen

Tevens is het ook mogelijk om hier uw wachtwoord te wijzigen, onder het kopje Wachtwoord