Spamfilter bijwerken

Ga naar: navigatie, zoeken

Om spam te rapporteren, logt u in op het controlpanel op http://www.uwdomein.nl:2222 (waarbij uwdomein.nl wordt vervangen door uw eigen domein)

Nadat u bent ingelogd, komt u in de domeinselector. (indien u 1 domein heeft wordt de selector overgeslagen).

Vervolgens scrolt u naar beneden en ziet u onder Geavanceerd het kopje Geavanceerd Spamfilter

Hier klikt u op login achter het betreffende domein.

Nadat u bent ingelogd kunt u een spam mailtje uploaden.

Doormiddel van het regelmatig uploaden van spam mailtjes leert het filter deze voortaan tegen te houden.