Uw logbestanden beheren

Ga naar: navigatie, zoeken

Om uw logbestanden, statistieken of samenvattingen in te zien, logt u in op het controlpanel op http://www.uwdomein.nl:2222 (waarbij uwdomein.nl wordt vervangen door uw eigen domein)

Nadat u bent ingelogd, komt u in de domeinselector. (indien u 1 domein heeft wordt de selector overgeslagen).

Hier ziet u gelijk rechtsboven het kopje Site Samenvatting/Statistieken/Logs, daar mag u op klikken.

Vervolgens beland up op de samenvatting's pagina. Vanuit hier kunt u de statistieken in zien onder het kopje Domein Webalizer statistieken

Onder en boven het kopje Log type vind u de logbestanden